AHS

10 menigheder i Jylland deltager i bladmission

16.03.15 - Tekst og fotos: Sven Hagen Jensen

Med udgivelsen af det nye missionsblad 'Nyt Fokus' i september 2014 sattes et pilotprojekt i gang med støtte fra KEHAP Fonden. Efter at have hørt beretninger om vellykkede besøg med bladet i de fire pilot menigheder, har flere jyske menigheder ønsket at være med i projektet og en genoptrykning af de første blade med endnu 10.000 eksemplarer per nummer er gået i gang.

Søndag den 8. marts 2015 var 38 repræsentanter fra 10 jyske menigheder samlet i Adventkirken i Ll. Nørlund for at høre nyt om projektet og lære om, hvordan man besøger ved dørene og opmuntrer folk til at læse bladet. Bent Nielsen, som er leder på missionsprojektet, og Sven Hagen Jensen, som er redaktør for 'Nyt Fokus', underviste og fortalte erfaringer. Her er et udsnit af de positive tilkendegivelser, man kan forvente at få, når man ringer eller banker på døren: "Vi har læst de første tre numre med interesse – ja tak, vi vil gerne fortsætte", "Gode artikler, det er et fint arbejde I gør", "Tak, det er service – jeg vil gerne abonnere på det", "Er det fra syvende dags adventisterne, så modtager vi gerne bladet", "Hvor ligger jeres kirke? Jeg vil gerne besøge den." I pilot fasen blev de første tre numre delt ud i postkassen og man besøge med nr. 4. Med de nye hold vil man dele to numre ud og besøge med nr. 3. Efter sommeren vil der blive inviteret til studiekredse og personlige bibelstudier i de 10 menigheder i Jylland plus Tórshavn på Færøerne, som har meldt sig til projektet. Det 5. nummer er nu på gaden, nr. 6 er sendt til trykkeren og 14 numre mere er planlagt indtil videre.

AHS

Ved sammenkomsten i Ll. Nørlund serverede Per Nielsen en velsmagende middag. Snakken gik livligt ved bordene. Begejstring var stor over, at et nyt missionsblad igen er til rådighed og at man får mulighed for at møde mennesker med litteratur om kristne værdier. Nyt Fokus indeholder bibelske artikler, familieartikler, artikler om spændende personer og børnesider. Nyt Fokus er et kontaktmiddel for dem, der vil arbejde målrettet for at finde søgende mennesker og lede dem til Kristus. For yderligere oplysninger, kontakt Bent Nielsen på eller 65902570.

 BIBELVERS

Rom 3,24
og ufortjent gøres de retfærdige af hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus.
Find vores kirker og afdelinger