AHS

03.03.15 - af Vejlefjordskolen 

I weekenden åbnede Vejlefjordskolen igen dørene op for et internationalt fodboldstævne i indendørs fodbold. Der var 33 deltagende hold fra Danmark, Norge, Finland og England.

I damerækken vandt 5 piger fra Vejlefjordskolens 7. og 8. klasse: Laura Schytte, Celia Fisher, Stinna Weiling, Sabrina Mutoni og Caroline Andersen: I drenge rækken, hvor 7 hold deltog, vandt et hold af tidligere elever i Vejlefjord Efterskole som nu bor i København. Herre rækken blev vundet af et rigtig herrehold af familiefædre, som tog studentereksamen på Vejlefjord Gymnasie for 10-12 år siden.

Hans Larsen, som har deltaget siden 1997, fortæller: "Det er et hyggeligt at gense de mange spillere, som jeg er blevet venner med."

Margit Wærn: "Jeg har været til næsten alle stævnerne de sidste 20 år, har dog aldrig spillet selv. Jeg kommer for at heppe. Jeg kommer selvfølgelig igen næste år..."

Momo, var elev sidste år og bor nu i København, kom tilbage for at vinde – og det lykkedes også: "Jeg synes det er fedt at spille på Vejlefjordskolen, fordi der er så god en stemning. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage næste år, selvom konkurrencen bliver hårdere, når man rykker fra drenge rækken op i herre rækken.

Vejlefjordskolen har mange talentfulde fodboldspillere. I sæsonen har Vejlefjord Idrætsforening tre dygtige fodboldhold i kategorierne U17, U19 Drenge og U19 Piger, som klarer sig godt i områdets udendørs turneringer under DBU og DGI.BIBELVERS

Luk 2,20
Så vendte hyrderne tilbage og priste og lovede Gud for alt, hvad de havde hørt og set, sådan som det var blevet sagt til dem.
Find vores kirker og afdelinger