AHS

Den første Camporee for landende i den Arabiske Golf er afholdt

27.02.15 – af Gureni Lukwaro (dm)

Snesevis af spejdere fra syv arabiske lande satte deres telte op i en ørken klit ved den allerførste første Arabiske Golf Camporee, hvor de blev opfordret til at leve deres liv retskaffent således at andre ville kunne genkende dem som Guds børn.

Omkring 200 børn og voksne var samlet i den tre dage lange weekend Camporee hvor der var spejder aktiviteter og åndelige møder.

Spejderne kom overalt fra kirkens Arabiske Golf distrikt, hvilket inkluderede Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar, Saudi Arabien, De Forende Arabiske Emirater og Yemen.

Jonatán Tejel, leder af spejderarbejdet for Syvende Dags Adventisternes Verdenskirke udfordrede spejderne til at lade deres lys skinne i deres hverdag.

"Bibelen fortæller at I er verdens lys og at ingen tænder et lys og gemmer den under et bord," sagde Tejel. "Så vi forventer at I lader jeres lys skinne overalt hvor I går, således at når folk ser jer vil de kunne se at I er Guds børn."

"Vi er henrykte over at Gud har velsignet os og at vi kunne komme med til denne første Camporee i regionen," sagde Lynn Lukwaro, Leder af spejderarbejdet i det Arabiske Golf distrikt.BIBELVERS

Ordsp 20,19
Den, der løber med sladder, røber hemmeligheder, undgå samkvem med en åbenmundet.
Find vores kirker og afdelinger