AHSRanya Maher (nr. 2 fra venstre) var ansvarlig for Adventistkirkens stand og står her sammen med tre glade gæster ved bogmessen. 

I Egypten uddelte Syvende Dags Adventistkirken flere tusinder bøger ved en stor bogmesse 

25.02.15 – af Andrew McChesney/Adventist Review (dm)

Medarbejdere i Syvende Dags Adventistkirken uddelte flere ti tusindtal af bøger af "Vejen til Kristus" og andre Adventist bøger ved den største bogmesse i den arabiske verden, og på den måde vidste de deres kærlighed til Jesus og prøvede på at udrydde den misforståelse at Adventistkirken ikke er en kristen trosretning.

Kleyton Feitosa, formand for Adventistkirkens Egypten-Sudan mission, siger om uddeling af bøgerne på den 16 dages messe som tiltrak 2 millioner gæster: "Resultatet var fremragende. Det er meget vigtigt at vi er synlige iblandt mange egyptere, både muslimer og kristne, især i en periode hvor mange undrer sig over om vi er kristne eller ej."

Adventistkirken er meget opmærksomme på at udrydde den misforståelse, som den egyptiske regering satte i gang. Det skete da regeringen sidste år overvejede at gennemføre en lovgivning, som der blandt andet ville klassificere Syvende Dags Adventistkirken som en ikke kristen trosretning. Den nye lov for ikke-muslimske minoriteter blev designet af nogle segmenter tilhørende Egyptens kristne minoriteter, og her var Adventistkirken ikke repræsenteret.

Adventist kirken i Egypten bad i november sidste år Adventistkirken i resten af verdenen om bønner for at stoppe denne lov blive vedtaget, samtidigt med at de bad regeringen og medierne om at stoppe loven. Regeringen svarede med at sætte vedtagelsen af loven på standby og lovede at inkludere Adventistkirken i fremtidige diskussioner omkring loven.

Ved bogmessen, genererede Adventisternes bod stor opmærksomhed da de åbenbart var det eneste forlag der uddelte gratis bøger. Der blev uddelt omkring 25.000 udgaver af den Egyptiske udgave af Ellen G. Whites bog 'Vejen til Kristus'.BIBELVERS

Præd 7,10
Spørg ikke: »Hvorfor var gamle dage bedre end nu?« Det er ikke af visdom, du spørger sådan.
Find vores kirker og afdelinger