Kreativt bibelstudie resulterede i en musikvideo

18.02.15 – af Dennis Møller

Igennem de seneste 9 måneder har de unge i Køge, en gang i måneden brugt deres bibelstudietid sabbats formiddag på at være kreative. De har lagt studiehæfterne til side og i stedet brugt deres kreative evner til at lave en musikvideo, der har bragt Bibelens budskab frem på en anderledes måde.

Til at stå for det musikalske indslag er det den unge kristne kunstner Holly Starrs musiknummer Grace for all der er blevet valgt. Til gengæld har de selv kreeret et visuelt udtryk til nummeret. Billederne til videoen blev taget over to lørdage formiddage i løbet af sommeren og så er efterårs og vinter månederne brugt på at klippe billederne sammen og få billederne til at passe med teksten i sangen.

Der endte med at blive lagt en hed del timer i projektet, men målet havde længe været fæstet mod at kunne præsentere den færdige video ved menighedens nytårsfest der løb af stablen i lørdags. Målet blev nået, og som optakt til den afsluttende andagten var der en flok spændte unge der kunne præsentere deres resultat på skærmen.

Budskabet i sangen er at Jesu nåde er til os alle, og de problemer og bekymringer som vi går rundt med skal han nok hjælpe os af med.BIBELVERS

Es 66,13
Som en mor trøster sit barn, trøster jeg jer, så I finder trøst hos Jerusalem.
Find vores kirker og afdelinger