RPSP

Adventister 'rystede Afrika for Kristus' med 2309 døbte 

11.02.15 - af Andrew McChesney, News editor, Adventist Review (dm)

Tusinder blev døbt i hele Østafrika, der i blandt 2309 in massedåb i de Indiske Ocean, da Ted Wilson, formand for Syvende Dags Adventisternes Verdenskirke afsluttede en kæmpe evangeliske kampagne med at kald om at kirkens medlemmer vil 'ryste Afrika for Kristus'.

Dåbene, blev afholdt lørdag den 7. februar, og var kronen på en tre ugers lang evangelisk mødeserie der fandt sted på snesevis af pladser, der iblandt 100 steder alene i Tanzanias hovedstad Dar es Salaam.

For at fejre dette kom der 40.000 af kirkens medlemmer, fra de 11 lande der udgør Adventistkirkens Øst-Central Afrikanske Division, og fyldte et stadium op til det store afslutningsmøde. Alene fra Kenya kom der 200 busser med medlemmer.

Det var ikke helt klart fra begyndelsen hvor mange der er blevet døbt i hele divisionen, der under hele kampagnen fra den 10. til 31. januar, gjorde godt brug af tv og radio. Geoffrey Mbwana næstformand for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke og oprindeligt fra Tanzania, var taleren på de møder der blev sendt på tv.

Wilson udtrykte glæde over de mange dåb, "Et smukt syn! En fantastisk velsignelse fra Gud", sagde han.

Wilson gik på talerstolen 13.45, opmuntrede publikum til at dele budskabet om Jesus snarlige komme i deres egne lokalsamfund. "Gud kalder jer til at ryste Afrika for Kristus" sagde Wilson. "Vær i forbindelse med ham hver eneste dag, bliv genoplivet og reformeret i Ham i hvert eneste øjeblik af jeres liv."BIBELVERS

2 Mos 23,25
I skal dyrke Herren jeres Gud; så vil han velsigne dit brød og dit vand. Jeg vil tage sygdom bort fra dig;
Find vores kirker og afdelinger