RPSP

LCTV sender nu TV programmer 24 timer i døgnet 

22.01.15 – af Dennis Møller

LIFEconnect.dk, som er den Trans-Europæiske Divisions satsning på de sociale medier, har fået en søsterside. Siden hedder LCTV og er en internetbaseret TV kanal som sender TV programmer om alt indenfor helse, tro, natur, musik samt direkte debatprogrammer om livets udfordringer. TV programmerne er lavet for at nysgerrige folk kan få lov til at blive indført i vores kristne tro. Der er 18 forskellige programmer der præger sendefladen.

LCTV gik i luften i begyndelsen af september sidste år, og sendte i starten kun i aftentimerne i weekenderne. Men fra denne uge sender LCTV nu programmer døgnet rundt. Alle programmerne er på engelsk, på nær de direkte debatprogrammer. Debatprogrammerne der stadigvæk bliver sendt i aftentimerne i weekenderne, bliver sendt på de forskellige sprog der findes i divisionen. I den kommende weekend vil debatprogrammerne være på albansk og den efterfølgende weekend bliver de på polsk, slovensk og litauisk. Debatprogrammerne hedder 'connect to escape', og konceptet for programmerne er at der sidder et panel i studiet som debattere nogle af de ting der er oppe at vende i samfundet. Panelet får så kommentarer og spørgsmål fra seerne via Facebook, og får på den måde også inddraget dem i debatprogrammet.

Man kan vælge at se med på livestreamen og dermed følge det program der er blevet sat op fra LCTV, eller man kan gå ind og vælge og se de programmer man har lyst til, og når det passer ind i ens dagligdag.

LCTV findes på adressen lctv.today.BIBELVERS

Præd 5,4
Det er bedre, at du ikke aflægger løfte, end at du gør det og ikke indfrier det.
Find vores kirker og afdelinger