AHS

Positiv tilfredshedsundersøgelse fra de studerende på Newbold College

09.01.15 – af Kirsty Watkins, tedNEWS (dm)

De studerende på Newbold College har givet en meget positiv tilbagemelding på den årlige tilfredshedsundersøgelse. Undersøgelsen dækkede alt fra miljøet på skolen, åndelige atmosfære og kantine forhold.

Mere end 90 % af besvarelserne var enig i at Newbold har et kristent miljø som værner om den mission og de værdier som Syvende Dags Adventistkirken har. Dette indikerer at selvom eleverne tilhører den liberale eller konservative gruppe, eller hvad deres åndelige bagrund nu er, så er den svære opgave med at møde deres åndelige behov blevet opnået.

Kapelan på Newbold College Pastor Alastair Agbaja udtaler "Det kan være en udfordring at møde behovet til en så bred gruppe, så jeg er meget tilfreds med at høre at så mange af vores studerende vokser i deres tro på Jesus. Jeg vil gerne fremhæve vores præsteskab på skolen som har været helt fænomenale dette semester med deres kreativitet og drivkraft til at få folk involveret, hvilket jeg tror har en direkte indvirkning på den åndelige temperatur på campusset.

"Jeg elsker Newbold og finder alt der foregår her en stor velsignelse fra Gud," sagde en af besvarelserne.

For at læse mere om tilfredshedsundersøgelsen besøg www.newbold.ac.uk.BIBELVERS

Es 58,8
Da skal dit lys bryde frem som morgenrøden, og dit sår skal hurtigt læges; din retfærdighed går i spidsen for dig, og Herrens herlighed er bag dig.
Find vores kirker og afdelinger