AHS

Hjælpeaktionsdagen er aflyst

21.11.14 - af Dennis Møller

Hjælpeaktionsdagen på søndag, den 23. november er desværre aflyst. Der kom nogle aflysninger ind i sidste øjeblik som gør at man ikke har kunnet gennemføre hjælpeaktionsdagen.

Det planlagte afsluttende Hjælpeaktionsshow, der skulle sendes kl. 17.00 er også blevet aflyst, og i stedet for vil der blive udsendt en DVD i løbet af foråret 2015. DVD'en vil blive sendt ud til alle Adventist menigheder i Danmark og vil indeholde et 30-60 minutters program med de indslag der var gjort klar til Hjælpeaktionsshow, samt indslag fra de menigheder der havde gjort noget klart til på søndag.

"Målet med Hjælpeaktionsshowet har været todelt. Dels at inspirere medlemmer, som sædvanligvis ikke går i Hjælpeaktion til at tage to timer på "Hjælpeaktionsdagen" og gøre dagen til en fælles menighedsdag med mad og hygge og så slutte dagen med et live show på storskærm i menigheden, hvor hver menighed indrapporterer resultater og oplevelser. Det andet formål er at medlemmer kunne sidde hjemme bag deres skærm og se og høre om de gode oplevelser i Hjælpeaktionen og kunne blive motiveret til at være med næste år," udtaler Thomas Müller, leder af Syvende Dags Adventistkirken i Danmark.

Til næste år er planen at der kommer en ny hjælpeaktionsdag med efterfølgende hjælpeaktionsshow, og det er håbet at alle landets menigheder vil tage del i dette, og allerede nu begynde at overveje hvordan man kan engagere menighedsmedlemmerne til at være med.

Hjælpeaktionen 2014 er ved at være over, og der skal lyde en stor tak til de mange frivillige der på den ene eller anden måde har været ude og samle penge ind, hver krone som kommer ind gør en kæmpe forskel for dem som modtager hjælpen.BIBELVERS

Rom 14,19
Lad os derfor stræbe efter det, der tjener freden og den indbyrdes opbyggelse.
Find vores kirker og afdelinger