AHS

21. marts 2015 bliver der Global Youth Day 

07.11.14 – af ANN staff (dm)

Syvende Dags Adventistkirkens ungdomsleder på verdensplan Gilbert Cangy opfordrer ungdomsledere i hele verdenen til at reservere den 21. marts 2015, da dagen er sat af til Global Youth Day (GYD).

Næste års GYD vil blive den tredje i rækken som sender flere hundredetusinde unge Adventister fra hele verdenen ud af kirkerne, og ud på gaden for at servicere lokale projekter, naboer og lokalsamfund.

Gilbert Cangy siger at dagen hjælper med at forene unge Adventister fra hele verdenen, og at det er en unik chance for at vise sin kreativitet når det kommer til at tjene andre.

"Prøv at forestille dig at unge personer forlader kirken den dag, for at gå ud for at blive hænderne og fødderne til Jesus," sige Cangy. "Der er ikke noget bedre til at bringe os sammen som en verdenskirke end mission."

Begivenheden opfordrer de unge til at skippe gudstjenesten for i stedet at gå ud og "udleve gudstjenesten".

"Vores ultimative mål for GYD er at være et springbræt til at det skal blive en del af ens liv at tjene andre," sagde Gangy.

Under de to første GYD, gik unge på gaden fra Namibia til Norge og besøgte ældre på plejehjem, sang sange for indsatte og lavede helse expo i de store byer. Mange tilbød at bede for de forbipasserende.

Gangy var imponeret over den kreativitet og forskellighed af initiativer der har været over de sidste to år.

I London blev en af de berømte røde dobbeltdækkerbusser omdannet og parkeret på Londons Oxford Street og tilbød gratis helse screeninger og bøn.

I Mexico City, tilberedte hundredevis af unge mad til patienter og pårørende på hospitaler. I Colombia oprettede unge bønne stationer rundt om i byerne.

Landsungdomsleder i Danmark Thomas Rasmussen udtaler: "Jeg glæder mig også allerede til Global Youth Day. Vi gik fra 2 menigheder i 2013 til 10 menigheder i 2014. Jeg er spændt på at se, hvordan Gud kalder unge adventister i Danmark til at gøre en forskel i 2015, og jeg håber også meget at det ikke forbliver ved denne ene dag."

For dem der er interesseret ligger der PR materiale for dagen og en idébank til hvad man kan lave den 21. marts på ungdomsafdelingens hjemmeside.BIBELVERS

Rom 13,10
Kærligheden gør ikke næsten noget ondt. Kærligheden er altså lovens fylde.
Find vores kirker og afdelinger