AHSNoe Gonzalez, 54, bliver begravet lørdan den 25. oktober.

To Adventistpræster dræbt på to dage 

29.10.14 – af Andrew McChesney, Adventist Review (dm)

To adventistpræster blev dræbt i bagholdsangreb i Guatemala og på Filippinerne i sidste uge, dette understreger de farer som nogle af kirkens arbejder står ansigt til ansigt med i de urolige regioner af verdenen.

Maskerede gerningsmænd angreb pastor Noe Gonzalez, 54, og hans kone da de kørte hjem på en motorcykel efter nogle evangeliske møder der blev holdt i byen Hierbabuena i Østguatemala den 23. oktober.

Gonzalez blev skudt fire gange og hans kone Oralia, blev ramt i hovedet og blev efterladt. Oralia blev siden hen behandlet på et hospital og overlevede.

En dag tidligere åbnede maskerede revolvermand ild mod seks personer der var ved at stige ind i en bil i en landsby i den filippinske provins Zamboanga del Norte, og dræbte pastor Ramil Ansong, 29 og hans 50-årige far Jose. De andre fire i gruppen, inklusiv præstens mor, undslap uskadte.

Politiet er påbegyndt efterforskning i begge sager, men har endnu ikke fundet nogen motiver.

"Vi er bedrøvet over disse voldlige angreb på adventistpræster," siger Derek Morris, en af lederne for Syvende Dags Adventistkirkens præster på verdensplan. "I så svære tider, kan vi finde trøst i Jesus ord i Matthæus 5:10: 'Salige er de sagtmodige, for de skal arve jorden.' Vi vil forsætte med at bede oprigtigt for præster og kirkens ledere og huske familierne til dem som har mistet."BIBELVERS

Es 6,8
Da hørte jeg Herren sige: »Hvem skal jeg sende? Hvem vil gå bud for os?« Jeg svarede: »Her er jeg, send mig!«
Find vores kirker og afdelinger