AHSAustraliens statsminister Tony Abbott (til højre) ankommer til Sydney Adventist Hospital. Foto: Adventist Record

Den australske statsminister roser Adventisthospitalet i Sydney 

27.10.14 - af Leisa O'connor & Linden Chuang, South Pacific Adventist Record (dm)

Australiens statsminister Tony Abbott har rost det 111 år gamle Sydney Adventist Hospital som et hospital der viser Jesus kærlighed på en praktisk måde, og siger at statens helsevæsen skal se på hospitalet som et eksempel på hvordan penge kan bruges klogt.

Abbott talte ved en åbningsceremoni der markerede at en tilbygning til en værdi af 990 millioner DKK, stod færdigt.

"Det her hospital udøver Kristus kærlighed på en praktisk måde til de mennesker der har brug for hjælp," fortalte Abbott til mere end 500 gæster den 17. oktober. "Jeg har stor respekt for jeres arbejde, og jeg ved I vil gøre det endnu bedre i de kommende måneder som et resultat af de nye faciliteter som vi åbner i dag."

"Da jeg kiggede på mine noter til dagens åbningsceremoni, og ser at I har formået at få 12 nye operationsstuer, 200 nye senge, 1200 ekstra parkeringspladser, for kun 200 millioner australske dollars? Det er ekstraordinært, ekstraordinært! 200 millioner kloglig brugt" sagde Abbott. Og forsatte "Jeg håber vores offentlige sygehusvæsen tager noter fordi vi har brug for at få det bedst mulige ud af vores helse dollars, og det er hvad I har gjort her."

Den 12 etage store tilbygning, øger hospitalets kapacitet til 550 senge. Tilbygning har blandt andet en moderne fødselsafdeling med plads til op til 24 stuer i operation.

Udvidelsen var lavet for at forberede en forventet stigning i indlæggelser på 50% i 2024, hvor der forventes at hospitalet skal kunne håndtere over 300.000 patienter om året.BIBELVERS

Rom 5,8
men Gud viser sin kærlighed til os, ved at Kristus døde for os, mens vi endnu var syndere.
Find vores kirker og afdelinger