RPSP

Vejlefjordskolens 2.G på studietur til Rwanda

24.10.14 – af 2.g, Vejlefjordskolen

Måneders venten var endelig ovre, da vi 35 2.G-elever fra Vejlefjordskolen d. 1. oktober 2014 betrådte jorden i det afrikanske land Rwanda. I ugerne op til rejsen havde vi arbejdet med Rwanda i undervisningen, og forventningsglæden voksede og voksede. Og de tårnhøje forventninger blev mere end opfyldt! Gennem en uforglemmelig uge i oktober oplevede vi enormt meget.

Til forskel for en almindelig studietur til en europæisk storby, hvor der hovedsagligt ville stå museer og fine bygninger på programmet, oplevede vi her en helt anden kultur, end vi er vant til, ligesom vi snakkede med mennesker og fik et unikt indblik i helt almindelig unge og ældre menneskers hverdag i et helt fremmed afrikansk land.

Vi havde jo fået muligheden for at rejse sammen med ADRA, og dermed besøgte vi nogle ADRA-projekter i nogle små meget ikke-turistede landsbyer. Det var fantastisk at se med egne øjne, hvordan mennesker her blev hjulpet til at kunne klare sig selv, og ikke mindst var det fantastisk at se og snakke med de mennesker, som var ovenud lykkelige over ADRA's hjælp.

Ugen stod også på imponerende naturoplevelser i Akagera National Park, hvor vi var på en fantastisk safari, og ved Kivusøen, som også virkelig var et naturskønt område. Igennem hele ugen har vi lært mennesker at kende, vi har lært mere om ADRA's udviklingsarbejde i Rwanda, og vi har været sammen om en hel masse oplevelser, som har knyttet os endnu tættere på hinanden. Alt i alt en uforglemmelig uge i hjertet af Afrika. BIBELVERS

Rom 6,14
Synden skal ikke være herre over jer, for I er ikke under loven, men under nåden.
Find vores kirker og afdelinger