RPSP

Adventister i Sydamerika har gjort bibelen til en trend på Twitter 

22.10.2014 – af Adventist World (dm)

Kender du Twitter hashtaget #rpsp? Hvis du bor i Sydamerika og er aktiv på mikroblogsitet så er der gode muligheder for at du ved at det står for Reavivados pur Su Palarna, eller på dansk Genoplivet af Hans ord.

Mange tusinde spansk- og portugisisk talende Syvende Dags Adventister har tweetet deres tanker omkring den daglige bibellæseplan, siden verdenskirken lancerede den i 2012. Deres indsats har gjort at #rpsp er en af de mest populære hashtags på kontinentet. Faktisk har hashtaget opnået at komme på listen med trends – listen med de mest diskuterede emner på Twitter – i Brasilien og andre sydamerikanske lande.

"Det har været dejligt at se hvor positivt kirken har reageret på Genoplivet af Hans ord, og se de mange daglige tweets vi har haft i de seneste par år," siger Magdiel E. Pérez Schulz, som er en af lederne af kirken i Sydamerika. Projektet ender til juli næste år når Syvende Dags Adventistkirken afholder deres næste generalkonference.

Herunder kan du selv følge med i tweets med #rpsp.BIBELVERS

Joh 3,16

For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Find vores kirker og afdelinger