Familieweekend

Familieweekend på Himmerlandgsården

01.10.14 - af Anne-May Müller

Sidste weekend var 70 børn og voksne samlet på Himmerlandsgården til endnu en dejlig familieweekend. Vejret var skønt og lunt, underviserne super dygtige og relevante, og både børn og voksne nød tiden, hyggen og samværet.

Familieweekend

Irma og Leslie Ackie fra England var weekendens talere. De udfordrede de voksne til at være en sådan voksen, som de ønsker deres børn skal blive. Vi fik også set på, hvordan vi bliver bedre til at rumme og sympatisere med børnenes følelser, så de lærer at håndtere dem på gode og konstruktive måder. Vi blev bedre til at være følelsesmæssigt mere forstående forældre, og vi blev mindet om, at vi alle begår fejl, for vi er alle syndige mennesker, men at vi kan får hjælp fra den perfekte, himmelske Far, og at han elsker vores børn endnu højere end vi selv gør.

Familieweekend

De fælles familieandagter og gudstjeneste var der fokus på, at Gud kan hjælpe os igennem vores udfordringer, at Gud er vores hjælp og at vi ikke behøver være bange, fordi han er vores støtte.Vi lærte bibelvers udenad på sjove og nemme måder, vi havde tid til samtale i familien og til fælles bøn, som både børn og voksne kunne være en del af.Nu er vi taget hjem igen fuld af ny inspiration til at skabe trygge og harmoniske hjem, hvor børn og voksne udvikles og trives.

Næste familieweekend er 6.-8. marts 2015 på Hvidekilde.BIBELVERS

Ordsp 8,35
For den, der finder mig, finder livet og opnår Herrens velbehag.
Find vores kirker og afdelinger