Køge kirkeDer blev døbt 2.213 som resultat af en offentlig mødeserie i Vanuatu.

Gud og Hope TV belønnet med 2.213 døbte i Vanuatu 

23.09.14 - af Andrew McChesney, News editor, Adventist Review (dm)

En tre ugers evangelisk mødeserie i hovedstaden af stillehavsøen Vanuatu resulterede i 2.311 døbte. Et uventet højt antal, der forbavser kirkens ledere som tillægger æren til Helligåndens arbejde igennem den daglige tv transmission fra møderne.

Serien med titlen "Håb for Port Vila" som var en del af Syvende Dags Adventistkirkens "Mission to the Cities" initiativ, sluttede officielt lørdag den 12. september. Men de sidste 115 dåb tog sted den næste morgen, efter at de 28 præster der havde brugt timer på at døbe, løb tør for tid lørdag aften.

"Hope TV er et sandt mirakel," siger Simon Luke, formand for kirken på Vanuatu. "Havde den ikke eksisteret, så ville vi ikke have fået dette boost i antal døbte."

Seerne flokkedes til da der blev sendt live på Hope Channel fra mødeserien. Befolkningen i hovestaden Port Vila og byerne Luganville og Lakatoro, kunne følge med i TV transmissionen. Mere end 5.000 personer deltog i aften programmet efter den tredje dag, og imellem 9.000 og 12.000 mødte op til møderne den sidste Sabbat, fortæller Luke.

Kirkens ledere priser Gud for den fantastiske respons til evangeliets budskab, en respons der vil fylde Vanuatus 77 kirker til overflod. Kirken i Vanuatu havde før møderne begyndte 19.000 medlemmer ud af et befolkningsantal på 258.000.BIBELVERS

1 Joh 5,14
Og dette er den frimodighed, vi har over for ham: at hvis vi beder om noget, som er efter hans vilje, hører han os.
Find vores kirker og afdelinger