Weet-Bix

Australierne vælger Weet-Bix som deres mest foretrukne morgenmad 

26.08.14 – af Sanitarium Health & Wellbeing staff (dm)

Den Syvende Dags Adventistdrevet og ejet morgenmadsproducent Sanitarium, har endnu en gang fået deres mest kendte produkt Weet-Bix stemt ind som Australiernes med foretrukne morgenmadsprodukt, ifølge en undersøgelse som Reader's Digest har lavet.

I den årlige uafhængige forbrugerundersøgelse i Australien, blev Weet-Bix også stemt ind på top 10 over varemærker som der er mest tillid til. Her blev det til en 9ende plads, uf ad hundredvis af produkter i 46 forskellige kategorier.

Todd Saunder, administrerende direktør for Sanitarium, siger at det er en ære at Weet-Bix er blevet anerkendt som et af Australiens mest tillidsfulde varemærker.

"Australske familier har vågnet op til Weet-Bix i mere end 85 år. Australierne stoler på at Weet-Bix vil hjælpe dem til at starte deres dag godt. De ved at Weet-Bix smager godt og giver dem nok næring til at kunne klare dagen der ligger forud," udtaler Saunders.BIBELVERS

1 Joh 4,18
Frygt findes ikke i kærligheden, men den fuldendte kærlighed fordriver frygten, for frygt er forbundet med straf, og den, der nærer frygt, er ikke fuldendt i kærligheden.
Find vores kirker og afdelinger