Loma Linda Universitets Hospital Loma Linda Universitets Hospital.

Loma Linda Universitets hospital afslører udvidelser til 1.2 milliard dollars

22.07.14 - Adventist Review staff (dm)

I sidste uge annoncerede Loma Linda Universitets Hospital (LLUH) en rekordstor udvidelsesplan til 1.2 milliarder dollars. Udvidelsen vil inkludere konstruktionen af to nye hospitals bygninger og andre faciliteter.

"Nu er der tid til at være modig og risikable samt at se fremad mod hvad der kan gøres", sagde Richard Hart, LLUH's direktør. "Så det er med stor begejstring, at jeg har dette privilegie at kunne afsløre vores 2020 Vision, en drøm om en sundere og mere hel verden, en drøm som vi har haft i vores hjerter de sidste par år.

LLUH's plan er at pengene skal komme fra flere forskellige kilder, deriblandt 350 million fra private donorer. Ved annonceringen kom det frem at de første 100 millioner dollars allerede var blevet doneret af Dennis og Carol Troesh, ejere af et firma der laver cement blandinger.

LLUH kalder initiativet for det største i deres historie og den vigtigste investering i helse arbejdet i regionen. Med de 100 millioner har de indtil videre indsamlet 149 millioner af det endelige mål på 1.2 milliarder dollars.

LLUH har meldt ud at de følgende projekter forventes færdige i 2020:

En ny 100 sengs hospitalstårn til børn, hvilket vil give et total antal til 359 senge i børneafdelingen.

En ny 276 sengs voksen afdeling, med blandt andet 96 senge til intenspatienter.

Et nyt 60 millioner helse center til forskning, en unik tværfaglig center til brug for research til at forbedre sundheden for folk i Sydcalifornien.BIBELVERS

1 Joh 4,18
Frygt findes ikke i kærligheden, men den fuldendte kærlighed fordriver frygten, for frygt er forbundet med straf, og den, der nærer frygt, er ikke fuldendt i kærligheden.
Find vores kirker og afdelinger