en-dagDen færdige kirke i Porto Seco.

1.000 en-dags-kirker i Angola

25.06.14 – af Adventist World (dm)

En-dags-kirken er ankommet til Angola. Eder Lucca, en brasiliansk byggeentreprenør der arbejder som landeleder for Maranatha i Angola, aflæssede den første container med byggematerialer og gik i gang med at bygge den første af i alt 1.000 nye Syvende Dags Adventistkirker i Angola.

For mange år siden læste en ung pinsekirkepræst i Porto Seco, Angola, om den syvende dag i 2. Mosebog. Forbavset over hans opdagelse, brugte han uger på at forske omkring sabbatten, og fortalte sin menighed om hans opdagelse. Dette var begyndelsen på et intenst forløb med bøn og studier. En af menighedens medlemmer introducerede præsten til en Syvende Dags Adventist evangelist, og snart stemte hele menigheden for at tilslutte sig til Adventistkirken.

Gruppen lejede den ene bygning efter den anden, da de hurtigt voksede sig ud af den ene efter den anden. En af medlemmerne i kirken hørte så om Maranatha Volunteers International og En-dags-kirken. Hun fortalte sine venner om organisationen og de begyndte at bede for at en En-dags-kirke kunne blive bygget i Porto Seco.

"Vi vidste Gud ville sige ja," fortæller hun. "Så vi begyndte at bage og vaske tøj for at indsamle penge til at opkøbe et stykke land." Kvinderne forhandlede på et stykke jord ned fra 40.000 USD til de 30.000 USD de havde indsamlet. Derefter købte de cement og lavede fundamentet til den kirke de troede på at Gud vil give dem.

Den 3. september sidste år, byggede Eder og hans arbejdere kirken. 400 naboer var inviteret af kvinderne til at være med i indvielsen af den helt nye kirke i Porto Seco.

Nu mangler der kun at blive bygget 999 kirker.BIBELVERS

1 Thess 5,8
Men vi, der tilhører dagen, skal være ædru og iføre os troen og kærligheden som brynje og håbet om frelse som hjelm.
Find vores kirker og afdelinger