Køge kirkeKirkesalen var helt fyldt op under Gudstjenesten og jubilæumsprogrammet.

25 års kirkebygningsjubilæum i Køge 

17.06.14 – af Dennis Møller / Foto Harry Sættem

Lørdag den 24. maj var der gensynsglæde og højt humør i Køge Adventistkirke. Dagen blev brugt til at markere at det er 25 år siden at kirkbygningen blev taget i brug. Til jubilæet var der alle dem der på et eller andet tidspunkt har haft sin faste gang i kirken blevet indbudt. Det var mange der tog i mod tilbuddet og kiggede forbi, hvilket gjorde dagen uforglemmelig.

Køge kirkeKoret under opførelsen af 'His Last Days'.

Dagen var bygget op med en festgudstjeneste hvor både kirkens nuværende præst Carl-David Andreasen og kirkens tidligere præst Paul Birch holdt hver deres tale, dette blev krydret med musikalske indslag, blandt andet var kirkens kor blevet genoplivet til denne dag. Eftermiddagen bød på et jubilæumsprogram, hvor der var musik, tale og anekdoter. Det var især de mange minder man fik, da man så videoklip tilbage fra de aktiviteter som der er foregået i de 25 år bygningen har eksisteret, der var populære. Især det syngespil som kirkens børnegruppe lavede om Noa for 21 år siden, vakte mange smil og gode minder at se igen. Der blev også grinet godt igennem når man fik se et videoklip med folk for 20 år siden, især påklædning og frisurer var med til at bringe smil frem hos folk. Programmet blev afsluttet med at koret genopførte nogle udvalgte sange fra Dallas Holms værk 'His Last Days', et værk som koret i sin tid opførte og rejste rundt med i både ind og udland. 

Køge kirkeDer blev snakket lystigt sammen under fællesspisningen.

Dagen blev rundet af med lidt kage og forfriskning, her gik snakken lystigt og anekdoter fra de sidste 25 år blev delt til højre og venstre. Hvis det stod til medlemmerne i Køge kirke så holdt de gerne et 25 års jubilæum hvert år, da denne dag sendt vil blive glemt, og kirken takker alle der tog sig tid til at være med til at gøre dagen helt speciel.BIBELVERS

Rom 12,1-2
Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste.
Find vores kirker og afdelinger