Paul BirchDer hygges i mødeteltet imellem møderne.

Årsmøde: STEMNINGSBILLEDE #2

31.05.14 - Af Walder Hartmann / Foto Per Arild Struksnes og Michael Jakobsen

"Som adventister er vi blevet dygtige til at bygge mure, men vi forstår endnu ikke at bygge broer" lød det tankevækkende fra Janos Kovacs-Biro, da han fredag aften i mødeteltet endnu en gang da han til enhver tid kan gøre gamle bibelske beretninger og kendte personer nutidsrelevante, så selv de mest erfarne iblandt os må indrømme, at gammelt kun er godt, hvis det forklares ind i en nutidig sammenhæng.

Paul BirchDe første løbere er i gang under sponsorløbet.

Fredag aften blev som altid en tid til eftertanke, til fællesskab og til fornyelse. En travl dag med mulighed for at hente indsigt gennem kurser og møder, men også til fysisk udfoldelse var ovre, og alt var forberedt til det store sabbats ryk-ind, og til endnu en bjergtop-erfaring, før turen igen går hjempar til de lokale og mindre fællesskaber. 

Paul BirchTre udkørte cyklister er kommet i mål efter sponsorløbet, Torben Rasmussen, Stian og Mathias Jakobsen.

Når man sidder og tænker tilbage på fredagens begivenheder, så fyldes ens sind med taknemmelighed over at tilhøre et fællesskab, hvor der er plads til både unge og gamle, og hvor der tages tid til at reflektere over omsorgen for vore børn og unge, men også for dem, der afviger fra vore traditionelle omgangsformer. Det er den indsigt, vi skal forsøge at implementere, når vi kommer hjem til vort eget.

En årsmødefredag med sponsorløb til fordel for ADRA, sang og musik til fordel for vore sanser og snesevis af indtryk fra mødet med gamle og nye venner, grill-party på campingpladsen og så den sædvanlige kamp mod myggene.

Paul BirchFredag aften indbød spejderne til grill-party inden aftenmødet startede.

Nu er det sabbats-morgen. Flaghejsning og morgenandagt venter. Det bliver en god sabbat på Himmerlandsgården.BIBELVERS

Jer 33,8
Jeg renser dem for al den skyld, de pådrog sig, da de syndede imod mig, og jeg tilgiver dem alle de synder, de begik imod mig, da de brød med mig. 
Find vores kirker og afdelinger