Newbold College har fået ny rektor

20.05.14 – af Kirsty Watkins, tedNEWS (dm)

staff-baildam-jNewbolds bestyrelse har udpeget Dr John Baildam, som ny rektor ved et møde den 11. maj. Dr Baildam vil have første dag i sin stilling tirsdag den 17. juni 2014.

Dr Baildam har i over 30 år arbejdet for Newbold College. Han har virket i forskellige stillinger, bland andet som leder af School of English og leder af Admissions and Records. Han har siden 1997 været en del af direktionen hvor han blandt andet har haft titel af vicerektor. Han blev født i England som søn af pastor Denys Baildam, som tjente i kirker i hele Storbritannien fra 1940'erne til 1990'erne, og var i mange år leder af prædikantafdelingen i den britiske union.

Igennem Dr Bailams involvering og medlemskab i mange professionelle kommitter og organisationer, har han udviklet en dyb og omfattende viden om Storbritanniens uddannelsessystem og har oparbejdet et stort netværk af kontakter.

Dr Baildam overtager stillingen som rektor efter Dr Phillip Brown, som efter tre år har søgt nye udfordringer.BIBELVERS

Rom 15,4
Alt, hvad der tidligere er skrevet, er jo skrevet, for at vi skal lære af det, så vi med udholdenhed og med den trøst, som Skrifterne giver os, kan fastholde håbet.
Find vores kirker og afdelinger