4given

A cappella gospel blæser næste taget af Adventistkirken i Vejle

05.03.14 – af Peter Larsen / Foto Helmuth Kipper

Det Slovenske a cappella band 4Given gav publikum langt mere, end de kunne forestille sig, da de gæstede en totalt fyldt kirke i Vejle mandag aften.

En blanding af gamle traditionelle gospelsange som "This little light" og "Go down Moses" blev leveret med en så stor musikalsk glæde, at man som tilhører bare måtte overgive sig og lade foden vippe med i takt.

De fire drenge, hvoraf de tre er brødre, har sunget sammen i de sidste fire år. Det høres tydeligt, når de lader stemmerne klinge sammen i udfordrende harmonier.

Bandet synger helt a cappella bortset fra et enkelt nummer. Her måtte publikum lige trække på smilebåndet. Kris Virtič satte sig til klaveret og Simon Virtič tog sin iPhone og spillede fløjte på den. Amacing grace fik et helt nyt udtryk.

4givens tourné fortsætter onsdag den 5 marts kl 19:00 i Adventistkirken Ålborg og derefter videre til FaceOut, Haslev fredag den 7 marts kl 19:00, med afslutning i Cafékirken i København kl 15:00 og Adventistkirken Nærum kl 19:00 den 8. marts.

 

 BIBELVERS

5 Mos 6,24
Og Herren befalede os at følge alle disse love og at frygte Herren vor Gud til vort eget bedste alle dage, så han kunne holde os i live, som han har gjort indtil i dag.
Find vores kirker og afdelinger