Priscah Jeptoo4given sammen med alle tilhørende under koncerten i Århus Cafékirke

4given koncert i Århus Cafékirke

03.03.14 – af Henrik Jørgensen / Foto Adventistkirkens Ungdomsafdeling

Søndag den 2. marts fyldte 40+ mennesker Århus Cafékirkes lokale i kælderen på Fuglebakkevej 1a, Århus. Acapella gruppen 4given fra Slovenien gav koncert, stemningen var fin og evangeliets enkle budskab blev præsenteret gennem varierede genrer af vokal musik af meget høj kvalitet.

Tilhørerne tog del i koncerten gennem sang og rytmer. Udover Århus var tilhørende også kommet fra Horsens og Randers for at lytte, modtage og blive inspireret. En enkelt som aldrig havde været i kirken før var kommet fordi hun havde hørt om 4given gennem en fælles ven i USA. Efter koncerten blev der hygget og snakket og taget billeder omkring de små caféborde.

Priscah Jeptoo4given under koncerten i Vejlefjordkirken i lørdags

4givens tourné fortsætter i Adventistkirken Vejle mandag den 3 marts kl 19:00 og onsdag den 5 marts kl 19:00 i Adventistkirken Ålborg og derefter videre til FaceOut, Haslev fredag den 7 marts kl 19:00, med afslutning i Cafékirken i København kl 15:00 og Adventistkirken Nærum kl 19:00 den 8. marts.BIBELVERS

Rom 5,10
For mens vi endnu var hans fjender, blev vi forligt med Gud, ved at hans søn døde; så skal vi så meget mere, når vi er forligt med Gud, frelses, ved at han lever.
Find vores kirker og afdelinger