Priscah Jeptoo

Adventist app'en med spillet Heroes er nu også tilgængeligt på dansk

ANN staff/Thomas Rasmussen (dm)

Det første Syvende Dags Adventist spil for iPhone og iPad blev downloadet 3.000 gange i de første 48 timer efter den blev frigivet i august sidste år, hvilket er en tredobling af det antal downloades som en app skal have i den første uge for at blive betragtet som succesfuld.

"Heroes" er et quizspil i tegneseriestil, som er baseret på Abraham, David, Esther og andre prominente bibelske karaktereres liv. Spillerne kan lære om karakterens historie og samtidigt teste deres bibelviden ved at svare på så mange spørgsmål som muligt på 60 sek. Ved korrekte svar optjener spillerne "manna", som de kan købe hjælp for, eller "effekter" i det de avancerer til de næste niveauer i spillet.

App udvikler og præst i Wimbledon Internationale Syvende Dags Adventistkirke i Sydlondon Sam Neves siger at spillet er designet for at berige spillernes liv, ved at reintroducere dem til de heroiske karakterer i bibelen.

"Jeg fandt ud at hvis vi skulle give den nye generation en idé om deres identitet, vi blev nødt til at minde dem om hvem deres helte er," siger Neves. "Og hvilken bedre måde er det en at gøre det via et medie som de allerede bruger?"

Neves, siger at han har oplevet at afstand imellem de unge og deres bibel er blevet større. "Heroes" siger han, går imod den tendens ved at tvinge spillerne til at læse i bibelen for at få en højere score.

Spillet er nu tilgængeligt på dansk. Du skal blot sørge for at din iPad eller iPhone er indstillet til dansk sprog, så vil dine helte stille dig spørgsmål på dansk.

HEROES blev lanceret i Danmark til volleyballstævnet og i Århus Cafékirke weekenden d. 10.-12. januar, hvor Sam Neves var med og præcentrede app'en.

Landsungdomsleder Thomas Rasmussen udtaler en stor tak til de 6 oversættere der har oversat app'en til dansk, Marianne Rasmussen, Jonatan Pedersen, Elsebeth Daugaard, Michelle Andersen, Iben Bidstrup og Marlene Mogensen.

På den danske facebook side for spillet kan du like og dele bibeltekster med dine venner og hjælpe med at skabe interesse for spillet: www.facebook.com/heroesthegamedk

Den gratis app "Heroes" kan fås i iTunes App Store. For detaljer om app'en, besøg movinpixel.com/heroesthegame.

Android versionen forventes til august 2014.

Landsungdomsleder Thomas Rasmussen vil gerne udfordre alle til en konkurrence. Alle scores er blevet nulstillet med den nye lancering! Så tag kampen op mod Thomas.



BIBELVERS

Åb 3,5
Den, der sejrer, skal klædes i hvide klæder, og jeg vil aldrig slette hans navn af livets bog, men vedkende mig hans navn over for min fader og hans engle.
Find vores kirker og afdelinger