10 dage med bøn

10 dage med bøn

07.01.14

Fra den 8. januar til den 18. januar vil Syvende Dags Adventistkirken over hele verden deltage i programmet 10 dage med bøn.

I præsentationen af årets bønne tema udtaler organisatorerne:
Gennem 10 dage med bøn i 2014 vil vi bede gennem Herrens bøn i Matt 6,9-13 og Luk 11,1-4. Vores frelsers liv var badet i bøn. I fællesskabet med sin Fader fandt han sin styrke, sin trøst, sin kraft og sin glæde. I disse tidlige morgentimer med bøn gav Gud ham vejledning til dagen.

Vi behøver også at lære at bede som Jesus bad. Gennem de næste 10 dage vil du opdage en dybde i betydningen af Herrens bøn, som du ikke have drømt om var mulig, finde dit hjerte blive draget til Gud i kærlighed og lidenskab for hans arbejde og se forbavsende svar på bøn.

En af dem der deltog i 10 dage med bøn sidste år udtaler:

Dette er første gang vi har haft et helt program med "10 dage med bøn". Vi kan se mirakler: En lille pige, som bad for sine forældre, fortalte os, at hendes far ikke længere ønsker at blive skilt. Et andet medlem, som fortalte, at han ikke vidnede ret tit, havde anledning til at tilbyde bogen Den Store Strid til en kunde. En kvinde, som beder hver dag for sine kolleger havde en kollega, en muslim, som begyndte at stille hende spørgsmål om Jesus. Jeg føler mig så meget tættere på Gud. At være bønneleder er en stor opgave, men jeg takker Gud for at have støttet mig hver dag. – Mylène Peronet, Frankrig"

Klik her og læs mere om 10 dage med bøn og download årets bønneoplæg.

 BIBELVERS

Jos 13,1
Da Josva var blevet gammel, højt oppe i årene, sagde Herren til ham: »Nu er du gammel, højt oppe i årene, og der er stadig meget land tilbage at erobre.
Find vores kirker og afdelinger