life

LIFEconnect.dk er gået i luften

27.11.13 – af Dennis Møller

TED's online satsning er nu også gået i luften på dansk. LIFEconnect er et socialt mødested på nettet hvor brugerne kan oprette indlæg og skrive eller dele sjove, hyggelige eller tankevækkende historier.

Det er den Trans Europæiske Division (TED) der står bag. Og tanken er at de brugere der opretter sig, efterhånden som de udforsker siden, skal få lyst til at lære mere om Guds ord. Alle indlæg der bliver lagt ud bliver delt op i fire hovedkategorier: Mig, Forhold, Åndelighed og Verden. Til de fire hovedkategorier er der yderligere 9 underkategorier. Det er især brugerne selv der skaber indholdet på siden, lægger nye indlæg op og deler disse indlæg på Facebook, og den vej rundt få tiltrukket flere brugere til siden. Når en bruger er oprettet vil denne blive kontaktet af en administrator og blive ønsket velkommen til fællesskabet samt blive opfordret til at hvis vedkommende har nogle spørgsmål at tage kontakt til administratoren. Det er så håbet at disse brugere på et eller andet tidspunkt vil spørge ind til nogle af de emner som bliver skrevet om i kategorien Åndelighed og ud fra dette skabe et ønske hos brugeren om at lære mere om bibelen.

I nogle af de andre lande hvor LIFEconnect har været online i et stykke tid, har det allerede ført til dåb og der er flere der deltager i bibelstudier. Så konceptet virker i andre lande i TED, nu bliver det så spændende at se hvordan det kommer til at virke i Danmark.

Til den danske del af LIFEconnect er det oprettet en Facebook side: facebook.com/lifeconnect.dk og tanken med denne side er at den skal tiltrække brugere til LIFEconnect.dk. Vi har brug for at så mange som muligt går ind og synes-godt-om vores facebook side da vi så har en mulighed for at nå ud til et større netværk på Facebook.

Lige nu ledes der efter nogle frivillige der vil lægge nogle indlæg ud på LIFEconnect.dk og få skabt noget liv på siden. Hvis du brænder for dette er du meget velkommen til at gå ind og oprette dig som bruger og begynde at lægge indhold ud på siden. Hvis du har lyst til at være med i et mere organiseret team der lægger indhold ud på siden, så tag kontakt med den ansvarlige for den danske side Dennis Møller på .

 

 

 BIBELVERS

Jos 1,8
Denne lovbog skal du altid have på dine læber; du skal grunde på den dag og nat og omhyggeligt gøre alt, hvad der står i den; da vil det gå dig godt, da vil du have lykken med dig.
Find vores kirker og afdelinger