ADRA
Foto: ADRA

Syvende Dags Adventisternes verdenskirke giver 1.375.000 kr. til Filippinerne

ANN staff (dm)

Syvende Dags Adventisternes verdenskirke har besluttet at give 250.000 USD eller ca. 1.375.000 kr. til den humanitære hjælp i Filippinerne, for at hjælpe med opbygningen af landet efter at den altødelæggende tyfon smadret landet for snart 2 uger siden.

Super tyfonen Haiyan hamrede ind over den centrale del af den filippinske øgruppe, og udryddet hele byer på sin vej, med dens kraftige vedvarende vinde af 314 km/t. Stormen ødelagde kommunikations mulighederne og infrastrukturen i en sådan grad at nødhjælpen ikke kunne nå frem i lange tider.

"Vi vil gerne undtrykke vores medfølelse med Adventistkirken i Filippinerne i denne enorme tragedie", siger Juan Prestol, vicekasserer for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke.

"Beløbet er ikke det største i verdenen, men vi vil gerne demonstrere at vi bekymrer os, og at vi gerne vil være et eksempel overfor andre kirkesamfund så de også vil donere," siger Prestol.

Ifølge ADRA Filippinerne, er behovene store. De fleste af de 11 millioner der er blevet hjemløse på grund af stormen, er i akut behov for mad, vand og husly.BIBELVERS

Sl 17,1
… Herre, hør en retfærdig sag! Lyt til min klage, hør på min bøn
Find vores kirker og afdelinger