ADRA
Vand og mad er en af de helt store behov

Støt ofrene i Filippinerne

12.11.13 - af ANN staff (dm)

Super tyfonen Haiyan hamrede ind over den centrale del af den filippinske øgruppe i weekenden, og udryddet hele byer på sin vej, med dens kraftige vedvarende vinde af 314 km/t efterfulgt af massive stormbølger som ifølge journalister kunne sammenlignes med tsunamier.

Med styrtede telefonmaster, udbredte strømafbrydelser og blokerede veje som følge af tyfonen, så er kommunikation – specielt til de mere landlige områder – meget vanskeligt, ifølge en rapport fra ADRA, Syvende Dags Adventistkirkes hjælpeorganisation.

"Vi prøver stadigvæk at komme i kontakt med vores medarbejder, venner, familie og bekendte, i de hårdest ramte områder, siger Adelaida Ortilano, en af medarbejderne hos ADRA Philippines.

ADRA's medarbejder har siden sidste uge været til stede i Filippinerne og gjort hjælp klar i de områder hvor tyfonen ville ramme.

Moises Musico, ADRA's nødhjælps koordinator, tog med det samme tyfonen ramte til Cebu for at vurdere skaderne. "Skaderne vi har set indtil videre er store og spredte. Vi forventer et stort nummer af skadede hjem og mange står uden et tag over hovedet."

ADRA's nødhjælps hold fokuserer i øjeblikket på den nordlige del af Cebu, Bohol og Iloilo, hvor nødhjælpsarbejdere forbereder at kunne dele ud af shelter, mad og rent vand.

Du kan støtte ADRA's arbejde ved at sende en SMS til 1414 med teksten ADRA, så støtter du med 150 kr + alm sms takst. Du kan også overføre penge til konto: 9570 0008688222.



BIBELVERS

Ef 5, 31
Derfor skal en mand forlade sin far og mor og binde sig til sin hustru, og de to skal blive ét kød.
Find vores kirker og afdelinger