Ny kasserer valgt til TED

06.11.13 – af TedNews (dm)

Efter næsten 10 år som kasserer for den Tran-Europæiske Division (TED), accepterede Jóhann E Jóhannsson et kald i juni 2013 til at blive den nye kasserer i den norske union.

Nenad

Nenad Jepuranović er valgt som ny kasserer i TED.

Ved de netop overståede årlige forretningsmøder for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke, blev Nenad Jepuranović valgt som ny kasserer i TED. Nenad har en bred erfaring og forståelse for de behov som TED har, eftersom han i otte år har arbejdet for TED's økonomiafdeling.

TED's formand Bertil Wiklander udtrykte sin taknemlighed for det arbejde som Jóhann E Jóhannson's har udført: "Vi er kede over at se at Johann forlader os, for hans arbejde har været til stor værdi for TED. Hans engagement over for sit arbejde og kærlighed til kirken har været et eksempel for alle os han har arbejdet sammen med. Vi er dog også meget glad for at vi kan erstatte ham med en som vi allerede kender godt og som vi allerede påskønner meget. Nenad Jepuranović har en dejlig, venlig personlighed og ved godt hvilke arbejdsopgaver der kræves af TED's kasserer. Vi ved han vil forsætte med den høje arbejdskvalitet som tidligere og jeg ser personligt frem til at Nenad bliver en del af ledelsen. Jeg er taknemlig til Gud for begge disse pålidelige kollegaer og ønsker dem Guds velsignelse i fremtiden.

 BIBELVERS

Præd 7,10
Spørg ikke: »Hvorfor var gamle dage bedre end nu?« Det er ikke af visdom, du spørger sådan.
Find vores kirker og afdelinger