Adventist World

Hjemmeside forklarer 1844

23.10.13 – af Adventist World staff (dm)

Studerende af Syvende Dags Adventistkirkens doktriner har lavet en ny online hjemmeside med det mål at øge forståelsen af den undersøgende dom. Siden hedder 1844madesimple.org.

Hjemmesiden har videolektioner og baggrundsmateriale der forklarer Adventisterne forståelse af Daniel 8,14, fortalt af Clifford Goldstein, redaktør af Adventisternes bibelstudier og forfatter af bogen 1844 Made Simple, som blev udgivet for 25 år siden. Bogen er svær at få fat i på print, men hjemmesiden indeholder kernen i Goldsteins budskab.

"Jeg viser at evangeliet er central i dommen" forklarer Goldstein og forsætter "Jeg påstår at den eneste måde fuldt ud at værdsætte evangeliet er at forstå det i lyset af dommen." Om hjemmesiden fortæller han "På siden kan du se videoen online eller downloade den, enten i fuld længde eller opdelt. Udover videoen har vi podcasts og ressourcer for dem som vil gå i dybden. Da siden er helt ny, så er der kun nogle få podcasts og ressourcer, men vi vil tilføje flere hurtigst muligt."

Besøg siden på 1844madesimple.org, siden er på engelsk.BIBELVERS

Matt 5,3
»Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres.
Find vores kirker og afdelinger