Adventist World

Adventist World på besøg i Happy Hand

15.10.13 – af Dennis Møller

Denne måneds udgave af Adventisternes verdenskirkes medlemsblad 'Adventist World' har fokus på kirkens arbejde i storbyerne. På side 23 i bladet, under overskriften 'Lending a Happy Hand' er der et 3 siders langt portræt af den danske Adventistkirkes genbrugsbutik Happy Hand i København.

Anne-May Müller bliver interviewet af Adventists World assisterende redaktør Sandra Blackmer omkring hvad Happy Hand betyder for kirken i Danmark og det lokalområde som forretningen er placeret i. Artiklen har fokus på de aktiviteter som Happy Hand har sat i værk, så som lektiehjælp, mulighed for at snakke med en præst og hvordan konceptet med frivillige fungere.

Artiklen afsluttes med at Anne-May forklarer at Happy Hand fungerer som et vindue for Adventisterne til at se hvordan det er at være 'ude i verdenen', men at vinduet også virker den anden vej, så at folk der kommer forbi kan se ind i kirken og se at vi er glade mennesker i kirken.BIBELVERS

Luk 15,17
Da gik han i sig selv og tænkte: Hvor mange daglejere hos min far har ikke mad i overflod, og her er jeg ved at sulte ihjel.
Find vores kirker og afdelinger