Egypten
Folk gemmer sig under angrebet da der lyder skud fra indkøbscenteret i Nairobi, Kenya den 21. september.

Adventistfamilie imellem ofrene for Nairobi terror

24.09.13 - Dan Okoth/ECD/ANN (dm)

En Adventist familie er blandt de berørte af terrorangrebet i et indkøbscenter i Nairobi, hvor mere en 60 personer er blevet dræbt og mere 170 såret.

Der er mindst en Adventist familie fra Nairobi der har mistet en slægtning, som var i bydelen Westland i Nairobi da terrorangrebet blev sat ind. Haran Oyieke, en lektor ved University College of Kenya, var blandt de dræbte i angrebet. Han var gift med Florence Awino, en professor ved University of Nairobi.

Angrebet fandt sted omkring kl. 11.00 lørdag formiddag. Imellem 10 og 15 terrorister bevæbnet med automatiske våben angreb indkøbscentret og dræbte 60 personer, og sårede mindst 170.

Iblandt de dræbte var der folk fra Sydafrika, Amerika, Ghana, Frankrig, Holland, Australien, England, Indien og Canada. Flere fra det kenyanske politi og militær blev også dræbt eller såret da de prøvede at befri gidslerne.

Øjenvidner siger at terroristerne blev sat af uden for indkøbscenteret fra tre biler, og overmandede sikkerhedsvagterne og begyndte med det samme at skyde på de handlende. De belejrede indkøbscenteret og holdt gidsler fangede i det de skød mod det kenyanske politi og militær. TV billeder viser forvirret børn der står ved siden af lig og sårede inde og uden for indkøbscenteret.

 BIBELVERS

Matt 6,21
For hvor din skat er, dér vil også dit hjerte være.
Find vores kirker og afdelinger