Egypten

Et lille skridt for Syvende Dags Adventistkirken i Nepal

Bhaju Ram Shrestha and Ansel Oliver/ANN (dm)

Syvende Dags Adventistkirkens arbejde i den Centralasiatiske land Nepal blev denne måned anerkendt som en "mission", et skridt opad i forhold til statussen som et "tilknyttet område" til sin division.

Syvende Dags Adventistkirken i Nepal var før formelt klassificeret som et tilknyttet område til Southern Asia Division. Nu vil landet i stedet være kendt som "Nepal Section". Kirkens administrative strukturenhed "Mission" har nogen gange andre navne i de forskellige dele af verdenen, for at det skal give mening i de lokale områder de opererer i.

Der er næsten 8.600 Adventister i Nepal, sammenlignet med 212 I 1993.

Ved en ceremoni den 6. september, holdt formanden for South Asia Division, John Rathinaraj det første møde med Nepal Section. Usmesh Kumar Pokharei, den første formand for Nepal Section, bød kirkens medarbejdere og 60 gæster fra andre adventistkirker i landet velkommen til ceremonien.

Meget af kirkens infrastruktur i Nepal findes omkring Scheer Memorial Hospital I Banepa, som ligger 25 km sydøst for hovedstaden Katmandu. Det Adventist opererede hospitalscenter blev grundlagt i 1960.

Kirken i Nepal har lavet små men sikre skridt de seneste år, blandt andet er medlemstallet steget. I 2011 holdt Syvende Dags Adventistkirken en stort ungdomskongres, hvor mange deltagere måtte gå i flere dage for at komme frem.

Der bor mere end 30 millioner i Nepal. Der er en tidligere hindu stat, men i 2006 erklærede det nepalesiske parlament at staten nu var en sekulær stat.

 BIBELVERS

Jak 1,25
Men den, der fordyber sig i frihedens fuldkomne lov og bliver ved den og ikke er en glemsom hører, men en gerningens gører, han skal være salig ved det, han gør.
Find vores kirker og afdelinger