Ny Adventist app skal få de unge til at interesserer sig for Bibelen

29.08.13 - af ANN staff (dm)

Det første Syvende Dags Adventist spil for iPhone og iPad blev downloaded 3.000 gange i de første 48 timer efter den blev frigivet, hvilket er en tredobling af det antal downloades som en app skal have i den første uge for at blive betragtet som succesfuld.

Hero

"Heroes" er et quizspil i tegneseriestil, som er baseret på Abraham, David, Esther og andre prominente bibelske karaktereres liv. Spillerne kan lære om karakterens historie og samtidigt teste deres bibelviden ved at svare på så mange spørgsmål som muligt på 60 sek. Ved korrekte svar optjener spillerne "manna", som de kan købe hjælp for, eller "effekter" i det de avancerer til de næste niveauer i spillet.

App udvikler Sam Neves siger at spillet er designet for at berige spillernes liv, ved at reintroducere dem til de heroiske karakterer i bibelen.

"Jeg fandt ud at hvis vi skulle give den nye generation en idé om deres identitet, vi blev nød til at minde dem om hvem deres helte er," siger Neves. "Og hvilken bedre måde er det en at gøre det via et medie som de allerede bruger?"

Neves, præst i Wimbledon Internationale Syvende Dags Adventistkirke i Sydlondon, siger at han har oplevet at afstand imellem de unge og deres bibel er blevet større. "Heros" siger han, går imod den tendens ved at tvinge spillerne til at læse i bibelen for at få en højere score.

Neil Ah-Wan, chef designer for "Heroes", siger at spillet også vil finde et publikum uden for kirken. "Det er lige præcis denne slags ting som vil give os chancen for at komme ud til folk som ikke er interesseret i bibelen eller i kristendommen," siger han.

Neves siger at han håber at de spillere der vil finde de bibelske karakterer sympatiske, i sidste ende vil ændre deres liv. "Vil ønsker at folk til sidst finder ud hvad det vil sige at være en discipel af den ultimative helt, Jesus."

Den gratis app "Heroes" kan fås i iTunes App Store. For detaljer om app'en, besøg movinpixel.com/heroesthegame.

 

 

 

 

/p>

 

 BIBELVERS

Fil 4,6
Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak.
Find vores kirker og afdelinger