godpod li

10.000 Godpods ændrer liv

12.07.13 – af Jarrod Stackelroth (dm)

Mere end 10.000 Godpods er blevet delt ud til isolerede områder i det sydlige Stillehav.

Godpodden er en soldrevet lydafspiller der indeholder optagelser af Bibelen, af bogen Vejen til Kristus, bibelstudier og undervisning i sundhed på sproget pidgin. Imens nogle Godpods er blevet sendt til Salomonøerne og Vanuatu, er 9000 blevet sendt til Papua Ny Guinea, hvor pidgin er meget udbredt.

"Gud har givet os en fantastisk mulighed for at udbrede hans ord i et sprog som folk kan forstå og som gør budskabet tilgængeligt til 4 millioner fattige, analfabeter og isolerede mennesker i Papua Ny Guinea," siger John Kosmeier, som har haft ansvaret for Godpod projektet for organisationen 'It Is Written Oceania (IIWO).

Mange Godpods blevet taget til fjernt liggende områder af Adventist Aviation Services (Adventist Luftfart Service) og uddelt af lokale pastorer og medlemmer af kirken. En tidligere våbensmugler fra Papua Barat (den mest vestlige del af Ny Guniea, som er en indonesisk provins) sørger nu for at bibler krydser grænsen til Indonesien i stedet. Han far var den første der blev døbt i Papua Barat.

IIWO, med støtte fra It Is Written International, er henrykte over de inspirerende historier som der er kommet ud af Godpod projektet siden Pastor Sid og Berryl Stocken første gang kontaktede Pastor Gary Kent (leder af It Is Written) for at se om muligheden for at realiserer projektet.

"IIWO er blevet rørt over at se hvordan Godpods har ændret menneskers liv i det sydlige Stillehav igennem Helligånden. ," siger IIWO leder Geraldine Przybylko. "Tak for jeres bønner og trofaste donationer. Som I kan se så gør det en forskel."BIBELVERS

ApG 12,24
Men Guds ord fik fremgang og blev udbredt. 
Find vores kirker og afdelinger