nc 2

 Newbold College – 29 nye dimittender

nc 2

Anette Wulf, dimitterede den 2. juni med en MA i Pastoral Teologi

Kirsty Watkins (dm)

Den 2. juni, blev 29 dimittender fra Newbold College fejret ved en dimensions ceremoni, der iblandt Anette Wulf fra Danmark som dimitterede med en MA i Pastoral Teologi.

De studerende, som repræsenterede 17 forskellige lande, har med succes gennemført kravende for Newbold College studier i markedsføring, kunst og humaniora, medie samt teologi. Studierne bliver tilbudt i samarbejde med flere internationale Syvende Dags Adventist uddannelsesinstitutioner.

Gæstetaleren ved ceremonien var Dr Edward O. Blews Jr, formand for Rådet for kristne Universiteter, en forening af kristne institutioner med 116 medlemmer i USA og 69 tilknyttede campus (der iblandt Newbold) i 25 lande udenfor USA.

Dr Blews tale til dimittenderne var over temaet Carpe Diem (som løst oversat betyder grib dagen), og delte Kristus eget evige perspektiv fra Mattæus 6, 33-34: 'Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. Så vær da ikke bekymrede for dagen i morgen; dagen i morgen skal bekymre sig for det, der hører den til. Hver dag har nok i sin plage.'

Dr Blews mindede dimittenderne om at Gud kalder dem ind i en ventende verden, og med et ordspild med Newbolds navn opfordrede han dem til at 'gå frem med "New Boldness" (nyt mod) i at tjene Kristus og i at tjene menneskeheden – hans skabelse. Verden venter – grib dagen som Gud kalder dig til," opfordrede han.

Newbold College er et medlem af Syvende Dags Adventistkirkens netværk af højere uddannelser og har adresse i Binfield. Berkshire, England. Newbold tilbyder blandt andet studier i teologi og religion, markedsføring og engelsk.BIBELVERS

Jer 29,13
Søger I mig, skal I finde mig. Når I søger mig af hele jeres hjerte,
Find vores kirker og afdelinger