Master Guide Camp afholdt i England

18.06.13 - af Dennis Møller / Foto Peter Bo Bohsen

Hvert andet år samles spejderledere fra hele den Trans-Europæiske Division, til en forlænget weekend for at netværke og blive inspireret til det daglige spejderarbejde. Denne gang blev lejren afholdt lidt nordøst for London fra den 7. – 10. juni, og der var deltagere med fra England, Holland, Norge, Finland, Grækenland, Rusland, Tyskland, Slovenien og Danmark.

mgc 3

 En af aktiviteterne var at lave tommedåsesodavand om til små gryder, som kan bruges over et bål.

Formålet med lejren er at give spejderlederne inspiration og nye aktiviteter som de kan tage med hjem og bruge i de lokale troppe. På denne lejr var det især duelighedstegn som var i fokus, og det meste af lørdagen bestod med at gennemgå og tage duelighedstegn. Her var især det nye duelighedstegn i chokolade populært, et duelighedstegn som det også vil være muligt at tage på sommerens spejderlejr.

mgc 4

Kulmineringen af terrænturen, her skulle man koge spagetti i et bagepapir over et bål, og efterfølgende lave så mange knob som muligt af de kogte spagettis.

Lørdag aften havde den danske delegation med Peter Bo Bohsen i spidsen arrangeret en terræntur som udfordrede deltagerne i bibels kundskab, bållavning og kunsten i at snige sig ubemærket rundt.

mgc 2

Den danske gruppe.

Et af udbytterne ved en sådan lejr, er det internationale netværk der bliver opbygget i løbet af en sådan weekend, der bliver dannet venskaber og kontakter til mange andre nationaliteter som sidenhen kan være basis for nye oplevelser og udveksling af erfaringer.

Den næste Master Guide Camp vil finde sted i 2015.

Læs mere om spejderarbejdet på www.adventistspejder.dkBIBELVERS

Rom 14,19
Lad os derfor stræbe efter det, der tjener freden og den indbyrdes opbyggelse.
Find vores kirker og afdelinger