Fejring af religionsfrihed i Brasilien

30.05.13 - af Felipe Lemos/ASN and ANN staff (dm)

Regionale topledere fra 20 religionsgrupper, der iblandt Ted Wilson leder af Syvende Dags Adventisternes verdenskirke, lovede at forsætte at tale for religiøs frihed i Brasilien, dette skete som del af en festival sponsoreret af den nu 120 års gamle religionsfriheds organisation: International Religious Liberty Association (IRLA).

Mere end 10.000 deltagere ved Verdensfestivalen for Religionsfrihed sørgede for at Anhangabaú Valley i São Paulo, Brasilien var godt besøgt den 25. maj. Festivalen havde besøg af repræsentanter fra 20 forskellige religionsgrupper, for at promovere religionsfriheden.

irla
Der deltog mere end 10.000 deltagere ved festivalen.

Edson Rosa, Generalsekretær af IRLA i Sydamerika, talte til de mange deltagere om behovet for forsat at arbejde for at promovere religionsfrihed. "Hvis vi er stille og ikke taler om det, giver vi muligheden for at der er nogle folk med fordomme, som vil arbejde for at hindre vores religionsfrihed", sagde han. "Vi må derfor blive ved med at snakke om dette."

Ted Wilson benyttede også lejligheden til at sige "Religionsfrihed er en gave fra Gud, som vi skal passe på som en skat."BIBELVERS

Luk 2,40
Og drengen voksede op, blev stærk og fyldt med visdom, og Guds nåde var over ham.
Find vores kirker og afdelinger