I Jamaica er en synshandikappet Adventist udnævnt til senatspræsident

29.05.13 - af Nigel Coke (dm)

Floyd Morris skrev historie i Jamaicas parlament, da han blev den første person med et synshandikap til at blive udnævnt som præsident for senatets overhus.

jam
Floyd Morris under indsættelses ceremonien den 17. maj.

Den 44 år gamle Syvende Dags Adventist er velkendt på den caribiske ø nation for hans kamp for de handikappede i landet.

Under hans tale ved indsættelses ceremonien den 17. maj, citerede Morris Mika 6:8 " Menneske, du har fået at vide, hvad der er godt, hvad Herren kræver af dig: Du skal handle retfærdigt, vise trofast kærlighed og årvågent vandre med din Gud."

Jamaicas premierminister Portia Simpson-Miller, sagde i et interview at hun "altid har beundret Senator Morris stærke sans for etik, disciplin og principper."

"Jeg tror at senatet vil få store fordele af hans lederskab, og jeg er slet ikke i tvivl om at han vil forsætte med at være til inspiration for mange, både her i Jamaica og i hele verdenen," sagde Simpson-Miller.

Morris begyndte at miste synet i en alder af 17 på grund af stær, og mistede synet helt seks år senere. Morris har en Ph.D. i politisk kommunikation.BIBELVERS

Es 46,10
Fra begyndelsen har jeg forkyndt fremtiden, i fortiden det, der endnu ikke var sket. Nu siger jeg: Min beslutning står fast, alt det, jeg vil, gør jeg.
Find vores kirker og afdelinger