Fire nye unioner vil blive oprettet i den Vest-centrale Afrikanske Division

15.05.13 - af Ansel Oliver/ANN (dm)

Vestafrika

Kort over de nye unioner i Vestafrika

Syvende Dags Adventistkirkens Vest-centrale Afrikanske Division vil oprette fire nye unioner, en handling der understreger væksten i medlemskaber i denne region.

De fire nye unioner, der vil blive en realitet fra den 31. december, inkluderer en ny union i Ghana, Cameroon, Nigeria og vil dele Sahel Union Mission i to nye unioner, som blandt andet vil spare på de store rejseudgifter der lige nu er i denne region.

"Den nuværende struktur i alle fire unioner har gjort at der er en uhåndterlig stor efterspørgsel af unionsmedarbejdere, hvilket har begrænset effektiviteten for medarbejderne i de områder de arbejde i", siger Rosa Banks, som arbejder for Adventisternes verdenskirke med kirke administration i Afrika. "At dele disse territorier vil give nogle strategiske fordele i at opfylde kirkens mission", siger hun.

David Trim, leder af verdenskirkens kontor for arkiv, statistikker og research siger at det er blevet bevist, at ved tilføjesen af mere lokal struktur vil hjælpe medlemskabet og tiende indbetalingen med at vokse. "Med flere administrative enheder kan de arbejde mere effektivt, strategisk og bruge ressourcerne bedre," afslutter han.

 BIBELVERS

Sl 35,9
Min sjæl skal juble over Herren, glæde sig over hans frelse.
Find vores kirker og afdelinger