Underskrift indsamling og videointerview sidste del i kampagnen for at få frigivet fængslet togolesisk præst

23.04.13 - af ANN staff (dm)

En ny video med familien til den fængslede Syvende Dags Adventistpræst i Togo blev udgivet på vimeo.com af kirkens verdenshovedkvarter i sidste uge, som et sidste led i en kampagne der har til mål at indsamle underskrifter der kræver at få ham og en medindsat løsladt.


togo-video
Et screendump fra videon med Mandalena dos Anjos

Mandalena dos Anjos , konen til den fængslede præst Antonio Monteiro, bliver interviewet om separationen af hendes familie. "Vi har aldrig været adskilt i så lang tid," siger hun.

Filmen er del af den diplomatiske kampagne for at sikre frigivelsen af Antonio Monteiro og en medindsat fra fængslet efter at de er blevet fængslet på falske anklager.

Kirkens mål er at indsamle 1 million underskrifter, hvilke vil blive overleveret til regeringen i Togo.

Syvende Dags Adventistkirken viser for første gang billeder af Monteiros kone og familie for at hjælpe kirkemedlemmer i hele verdenen til at forstå vigtigheden i at bakke op om og underskrive den online underskriftindsamling, udtaler Wiliams Costa Jr., leder af kommunikationsafdelingen i Adventisternes verdenskirke.

"De er en del af vores familie, og vi vil gerne have folk til at forstå hvor mange der lider af tabet af deres savnede far og ægtemand", siger Costa. "Vi beder alle medlemmer samt dem som støtter op om retfærdigheden til at underskrive kampagnen.

Underskriftindsamlingen og videoen kan ses på websiden pray4togo.com

 BIBELVERS

5 Mos 33,25
Måtte dine portslåer være jern og bronze, din livskraft vare, så længe du lever.
Find vores kirker og afdelinger