Studietur til Newbold College – reportage

14.03.13 - af Ungdomsafdelingen

De sidste 4 år har ungdomsafdelingen arrangeret en studietur til Newbold College for "mulige studerende". To af deltagerne i år fortæller om deres oplevelser.

"Jeg synes, at turen til Newbold College med nogle af mine tætte veninder fra Vejlefjordskolen, var helt kanon. Det er et flot sted med en masse mennesker man kender eller kender nogle der kender dem. Jeg har fx hørt om stedet siden jeg var lille, så det var en oplevelse bare, at være dér. Noget af det, der gjorde et særligt indtryk på mig var, at alle der var på Newbold var fælles i én ting – troen. Det er ligesom når man møder mennesker, som man er på samme bølgelængde med. Den spirituelle atmosfære der er, er bl.a. med til at gøre stedet noget specielt.

Jeg vil til hver en tid anbefale en sådan tur, til de der får muligheden. Da det er en søsterskole til Vejlefjord skolen er der en del ligheder, men det vil aldrig være nøjagtig det samme. Så hvis man godt kan lide Vejlefjord, kan man sikkert ikke andet end lide Newbold også." Louise Grønbech Hansen

newbold gruppe

 

"Turen til Newbold College gav et godt indblik i, hvilke muligheder stedet har at tilbyde omkring det sociale, åndelige og faglige.

Selvom man ikke var studerende på Newbold College, fik man alligevel en følelse af, at være en del af et større fællesskab. Det at man havde sin tro til fælles, gjorde det var nemt at falde til. Det gjaldt, både når man deltog i timerne, men specielt under de sociale arrangementer. Folk var meget åbne overfor en.

Fredag aften var der andagt med Tihomir Lazic og om sabbaten var der gudstjeneste. Begge dage fik vi hørt budskaber, der var meget inspirende for det åndelige liv. Mit personlige højdepunkt var, da jeg fik en snak med Tihomir, efter andagten. Her takkede han mig personligt, for at jeg gav ham inspiration til en ny prædiken.

Dette var en fantastisk tur, som jeg også vil anbefale andre at tage på, hvis de får mulighed for dette." Patrick C. Gam-Jensen

Husk allerede nu at sætte kryds i din kalender - uge 7 (tirsdag-søndag 2014)!BIBELVERS

Joh 10,11
Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene.
Find vores kirker og afdelinger