18+: Større nærvær i dine relationer

12.03.13 - af Karina Kjeldal

Sabbatten d. 23. februar var vi ca. 30 unge mennesker, der tog til Nærum for at mødes om et hyggeligt heldags-arrangement med en masse god mad.

18

 

Dagen var en "18+ dag". For dem som ikke ved, hvad det betyder, så er det en dag, hvor unge (primært studerende) over 18 år mødes omkring et emne, som har særlig relevans for netop denne gruppe. Denne gang var emnet: "Større nærvær i dine relationer". Det var Anne May Müller og Henrik Jørgensen, der stod for møderne, som ikke kun handlede om relationen i et parforhold, men også spændte mere bredt og inkluderede problemstillinger som "Kan man stadig være et godt kristent menneske, selvom man nogle gange siger fra over for andre?" og "Vi skal ikke kun elske vores næste, men også vores fjender – men har vi overhovedet fjender i dag, eller undgår vi bare dem, vi bryder os mindre om? Og er de mennesker i så fald vores fjender?" Om eftermiddagen kom Bjørn Krøll på besøg for at fortælle om et nyt ADRA-projekt – "ADRA ungdom", hvor unge får mulighed for at gøre en forskel for andre og samtidig måske udvide sin horisont ved at rejse ud og opleve andre kulturer.

Om eftermiddagen var der afsat tid til en lille gåtur for dem, der var friske på det, og indimellem møderne var der dejligt mange spisepauser, hvor flere mennesker sørgede for, at stemningen rundt om bordene var i top – både med god mad og hyggeligt samvær. Så alt i alt havde vi en skøn dag, og jeg håber at mange flere unge har lyst til at være med næste gang den 14. september i Odense.BIBELVERS

Mark 2,27
 Og Jesus sagde til dem: »Sabbatten blev til for menneskets skyld, og ikke mennesket for sabbattens skyld.
Find vores kirker og afdelinger