Wilson får bekræftet Indonesiens præsidents religionsfrihedsløfte

21.02.13 - af Bruce Sumendap, Samuel Simorangkir and ANN Staff (dm)

I et møde med den indonesiske præsident Susilo Bambang Yudhoyono, fik Ted Wilson, formand for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke bekræftet indonesernes mål om at opretholde religionsfrihed i det sydøstasiatiske land.

afrika-hope

Ted Wilson, formand for Syvende Dags Adventisternes verdenskirke og den indonesiske præsident Susilo Bambang Yudhoyono.

"Vi er taknemlige for mulighede til at kunne bidrage til dette land, og jer er taknemlig for at præsidenten har sikret religionsfrihed til indbyggerne i Indonesien," sagde Wilson til et pressekorps efter mødet med præsidenten den 12. februar.

Wilson fortalte pressen at han var imponeret over Indonesiens økonomiske vækst, men også at Præsident Yudhoyona "er opmærksom på behovet for at der skal ske mere" for hans folk. "Kirken er engageret i at hjælpe under alle omstændigheder, socialt, mentalt, fysisk og selvfølgelig åndeligt, " sagde Wilson.

De to ledere mødtes i forbindelse med at Wilson var i landet i sidste uge. Wilson var kommet på opfordring af den indonesiske Adventistkirke for at fejre Adventistkirkens lange historie i landet. Syvende Dags Adventistkirken driver flere helse organisationer og skoler i Indonesien. Mere end 100.000 patienter bliver årligt behandlet på fire hospitaler og omkring 40.000 elever går på 372 skoler.

Der er omkring 250.000 Adventist medlemmer I Indonesien, hvor flertallet af befolkningen er muslimer.BIBELVERS

2 Mos 20,12
Ær din far og din mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.
Find vores kirker og afdelinger