Mexico: Bibelen skrevet af med håndskrift på rekordtid

19.02.13 - af Benjamin Garcia/IAD Staff (dm)

Tiden stoppede på 59 minutter og 52 sekunder. Det var en rekord der fik mere end 2.150 personer til at råbe deres glædesbrøl ud efter at de havde skrevet hele Bibelen af med håndskrift.Begivenheden fandt sted ved Montemorelos

afrika-hope

Alejandro Zepeda, en offentlig notar, viser rekordtiden frem.

Universitet, en Syvende Dags Adventist drevet institution i Montemorelos, Nuevo Leon, Mexico, den 24. november sidste år.

Den historiske begivenhed var en del af institutionens 70 års jubilæum i at udbyde kristne uddannelser.

"Formålet med begivenheden var at understrege værdien i Biblen som fundamentet i Adventistkirkens uddannelses system," sagde Juan Jose Andrade, lederen for Mexicos Ellen White Research Center og organisatoren af begivenheden.

Alejandro Zepeda, en offentlig notar, kontrollerede tiden og udførte det juridiske arbejde der lå i at registrere rekord forsøget.

Montemorelos borgmester Gerardo Alains og hans kone Minerva, var ligeledes til stede under begivenheden. "Jeg kan føle at Gud er her," sagde borgmesteren.

Præster fra hele Mexico deltog også i rekordforsøget sammen med studerende. Rekordforsøget forventes at blive optager i Guinness Verdensrekordbog.BIBELVERS

Joh 14,27
Fred efterlader jeg jer, min fred giver jeg jer; jeg giver jer ikke, som verden giver. Jeres hjerte må ikke forfærdes og ikke være modløst!
Find vores kirker og afdelinger