Morris Venden er sovet ind

14.02.13 - Jay Wintermeyer, uccsda.org (dm)

vendenMorris L. Venden, velkendt prædikant, lærer og forfatter i Syvende Dags Adventistkirken, sov ind søndag aften den 10. februar 2013. Venden blev 80 år og døde som følge af en 10 års kamp imod frontotemporal demens. Han efterlader sig sin hustru og 3 børn samt deres familier.

Igennem hans liv, var Venden præst for flere store kirker, der iblandt Sierra Universitetskirke og Pacific Union College Church i Californien. Senere var han præst for Azure Hills Syvende Dags Adventistkirke tæt på Loma Linda, Californien. Herfra gik han på pension i 1998. Derefter tilsluttede Venden sig holdet bag Voice of Prophecy som prædikant.

I tillæg til at have skrevet mere end 30 bøger om Jesus, var Venden en meget efterspurgt prædikant og blev beskrevet som en mester i kunsten at prædike.

Vendens søn Lee, siger "Far vil blive husket for strengen i hans violin som han altid snakkede om: Jesus, og det privilegium som alle havde at de kunne blive venner med ham. Nu er det blevet klart for os at han vil sove sig rask fra sin sygdom, det er en lang søvn fra vores perspektiv, men en kort søvn fra hans perspektiv.BIBELVERS

ApG 11,23
Da han kom dertil og erfarede Guds nåde, blev han glad og formanede alle til at holde sig til Herren med beslutsomt hjerte.
Find vores kirker og afdelinger