Wilson opfordrer Tahitis præsident til at lede landet åndeligt

12.02.13 - af James Standish/ANN staff (dm)

Autentisk åndelighed er hjertet af Syvende Dags Adventistkirkens budskab, sagde Ted Wilson, formand for Syvende Dags Adventisternes Verdenskirke, under et officielt møde med lederne af Fransk Polynesien i sidste uge.

afrika-hope

Ted Wilson til højre, sammen med Præsident Oscar Temaru, foto: SPD.

Ted Wilson mødtes med præsident Oscar Temaru og andre Fransk Polynesiske myndighedsrepræsentanter, i præsidentens kontor i Papeete, Tahiti, da han var på en tur i øgrupperne i det Sydlige Stillehav.

Præsident Temaru sagde at han var glad for den positive indflydelse som Syvende Dags Adventistkirken har på Fransk Polynesien, og tilføjede at Adventister er gode brogere. Wilson gav udtryk for at han var glad for den stats garanterede religions frihed der er i Fransk Polynesien. Som et oversøisk fransk territorium, har øgruppen fået et betydeligt selvstyre, der har givet større religiøse friheder end de franske love tillader.

Senere i deres samtale, illustrerede Wilson Adventistkirkens tro i forhold til et holistisk synspunkt. Ved at lave er tegn over mod et bord i præsidentens kontor, sagde han "Når et ben mangler, så kan bordet ikke stå. Ligeledes så har folk brug for at deres åndelige, fysiske, mentale og sociale behov mødes. Vi tror at Gud vil have os til at udvikle alle disse karaktertræk i harmoni."

Før at Wilson bad sammen med Temaru og hans stab, læste Wilson Mika kap 6 vers 8, et Bibel vers som han tidligere har kaldt for et grundprincip i ledelse. Verset opmuntrer til retfærdighed, nåde og ydmyghed. "Det er et ønske Gud har for dig, dine kollegaer og dine medarbejdere," sagde han.BIBELVERS

Sl 23,6
Godhed og troskab følger mig, så længe jeg lever, og jeg skal bo i Herrens hus alle mine dage.
Find vores kirker og afdelinger