Adventister forbereder sig på en evangelisk kampagne i New York

05.02.13 - af ADVENTIST REVIEW staff (dm)

Hundrede af Syvende Dags Adventister fra New York, var samlet til en række møder fra den 18. til 20. januar, for at forberede en stor evangelisk kampagne under navnet NY13.

afrika-hope

Op til 2.000 var samlet i et auditorium på Manhattan for tilbedelse og træning.

Deltagerantallet rundt om i byen var imponerende: 2.000 var samlet i et auditorium på Manhattan for tilbedelse og træning; 560 mødte op i Linden Syvende Dags Adventistkirke i Queens for at høre på Ernestine Finleys seminar "Lys verdenen op for Gud", om hvordan man kan blive en effektiv lægprædikant.

Samtidigt med læg trænings arrangementerne, var over 1.400 unge samlet to steder i byen. Disse unge blev udfordret til at blive en del af noget stort for Gud og bruge deres indflydelse til at nå deres venner med evangeliet under NY13.

Under NY13 vil der blive holdt omkring 400 evangeliske møder i New York. Hundreder af kirker og tusinder af kirke medlemmer vil blive involveret, siger ledere af Adventistkirken.

Den massive evangeliske kampagne i New York er en del af Syvende Dags Adventistkirkens initiativ "Mission to the Cities". Kirkens ledere har identificeret 630 større byer i hele verdenen som der vil blive fokuseret ekstra meget på de næste tre år.

Mere information omkring den evangeliske kampagne i New York kan ses på www.ny13.org

 BIBELVERS

Jos 13,1
Da Josva var blevet gammel, højt oppe i årene, sagde Herren til ham: »Nu er du gammel, højt oppe i årene, og der er stadig meget land tilbage at erobre.
Find vores kirker og afdelinger