Newbold College lancerer nyt navn, logo, slogan og webside

24.01.13 - af Newbold College (dm)

Syvende Dags Adventistkirkens college i England, Newbold College har lanceret en ny forfriskende visuel identitet, komplet med et nyt officielt navn: Newbold College of Higher Education (Newbold College af højere uddannelse).

Det nye navn er lanceret sammen med et nyt logo og slogan: Life Changing – Faith Affirming (Livsforandrende – Trosbekræftende). Sidste uge fik Newbold College ligeledes en ny mere fleksibel og fremtidsorienteret webside for at fuldende den nye identitet.

newbold college_logo

"Vores nye identiet vil blive implementeret på alle vores kommunikations værktøjer og kanaler i løbet af de kommende uger" annoncerede Newbold College rektor Dr Philip Brown, da han talte til de tilbage vendte elever og stab ved et møde der markerede begyndelsen på det nye semester.

"Vi er passionerede omkring at sammenkoble Newbolds identitet med vores kirke rundt om i Europa og længere væk," sagde Dr Brown. "Newbold College of Higer Education er det rigtige navn for os som en privat udbyder af højere uddannelser her i landet. Vores nye slogan udtrykker hvad vores elever gentagne gange siger for at indfange essensen af deres oplevelse her på Newbold" tilføjede Dr Brown.

Besøg Newbold College nye website på www.newbold.ac.ukBIBELVERS

Mark 1,35
Ganske tidligt, mens det endnu var helt mørkt, stod Jesus op, og han gik bort og ud til et øde sted og bad dér.
Find vores kirker og afdelinger